Gårdby Kafé & Lanthandel - Varje dag hela året sedan 1923
RSS

Kategorier

40% RABATT
Adventsfynda !
En vanlig dag i Lanthandeln
En vanlig Fredag
Inredningsfruns saffransdrömmar
Julgranspriser
KVÄLLSÖPPET!
Många besökare
Nyheter!
Nytt försök!!!!!!!!!!!!
Pysseltips i adventstider
drivs av

Min blogg

Första gången

Hej! Ska göra ett försök med att börja använda denna portal, vilket är för mig en helt ny värld. Men någongång ska jag ju börja, så jag gör det nu. Först vill skriva till er som har hittat sidan och redan börjat- jättekul att ni noterat att hemsidan är på gång. Jag ska göra vad jag kan för att den ska vara uppdaterad. Tanken är att komma igång med en köpsida eftersom många hört av sig om att handla via just nätet, det går fortfarande bra att ringa eller maila som tidigare, vi skickar via posten.  Tack för mig, sov gott!  kram Marie.